NH Nails Academy

 
  • NH Nails erbjuder dig en utbildning utav högsta klass och kvalitet mitt i Stockholm City.

  • Vi arbetar med några av världens ledande, senaste (POLYGEL) och arbetsmiljövänligaste produkter.
     
  • Våra lärare är mycket välrenommerade och nationellt liksom internationellt erkända.

  • Vi har endast små klasser och kan garantera dig en personlig vägledning och hjälp som är anpassad för just dina behov.

  • Vi ger dig all information och kunskap som krävs för att utöva yrket och alla de verktyg som är nödvändiga för att nå framgång.

  • NH Nails Academy är godkänd utav SEYF, Svenska Estetikers YrkesFörbund, Nagelterapeuternas förbund och SANSA, Swedish Association of Nail School and Agents Nagelterapeutskolornas och agenturernas förbund på Svenska marknaden.

Huvudlärare;

Najet Hamila Strand
Svensk Mästare, Skandinavisk Mästare, Europa Mästare och Internationell Mästare.

Skapar utbildningsprogram och kursmaterial för den internationella marknaden liksom den svenska.

Tilldelad internationell hedersdomarutmärkelse

Leder lärautbildningar internationellt

Har utbildat och tränat många som idag tillhör Sveriges elit. Konsulterar skolor, nagelterapeuter och företag både i Asien, USA och Europa . Najet Hamila Academy är en egen tvådagars utbildning som hon turnerar med internationellt. NH Nails Academy är ett kurskoncept som varit starten för flera av Sveriges idag skickliga och framgångrika nagelterapeuter. 

Najet är högt renommerad och har flera års erfarenhet inom vår bransch dessutom tillhör Najet sedan flera år världseliten inom sitt yrke.

 

NH Nails Academy
Vi erbjuder en komplett yrkesutbildning till Nagelterapeut. Det är en intensiv utbildning där du lär dig allt från manikyr, permanent lackning med Gelish till förstärkningar och förlängningar.
Utbildningen inleds med en manikyrutbildning som innehåller en stor del av den teoretiska biten på utbildningen.
Vid godkänd examination är du certifierad nagelterapeut både i Sverige och internationellt.

NH Nails Nagelterapeututbildning är en intensivutbildningen. Det innebär att vi har små klasser, ett högt tempo och mycket hemarbete. Hemarbetet innefattar att öva in det vi lärt oss och gått igenom på skolan.  Alla tekniker, den grundläggande praktiska övningen och all information går vi igenom och praktiserar här på skolan. När ni ska öva det praktiska finns det förstås möjlighet att göra det här på skolan. Vi kan garantera er en mycket högt klassad utbildning både nationellt och internationellt med 100 procentig personlig vägledning. NH Nails har under flera år i rad mottagit Best Education Award” priset och rankas som en av världens bästa nagelterapeut skolor av American International Industries och The Beauty Factory, två av de största aktörerna på marknaden.

Vi får många fina lovord från de elever som har genomgått vår utbildning och även från salongsägare som hyr in nagelterapeuter som är utbildade hos oss. Vi har därför många salonger som hör av sig hit och vill att våra elever ska hyra in sig när de är redo att börja arbete. Allt detta gör att vi stolt kan presentera ett helhets koncept där vi sätter eleven i fokus både under utbildningen men även fortsättningsvis när man kan behöva stöd och vägledning. 

I kursen ingår förutom teoretiskt material även arbetsmaterial och verktyg. De produkter och verktyg som du har kvar vid kursens slut är ditt egna som du tar med dig härifrån. Det ger dig en billigare och lättare start i ditt nya yrke då du redan har ett grund lager av produkter och verktyg.

Det låga antalet elever i våra klasser medför mer personlig tid med läraren för var och en av deltagarna. Om ni har några frågor eller vill boka plats på utbildning är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.
E-post adress till Najet Hamila Strand, utbildningsansvarig på NH Nails Academy, är najet@nhnails.se

Klicka här för utbildningsplan och kursinnehåll!

 

NH Nails Nagelterapeututb. Vinter 2017/2018


 

 

 

 
NH NAILS Brunnsgatan 21 a-b . 111 38 Stockholm . Tel: 08 411 01 01 . Email: info@nhnails.se