Om oss

 

NH Nails grundades 1996 av Najet Hamila Strand. Från början var inriktningen salongsarbete och målet var att bli en av världens bästa nagelterapeuter.

September 1997 tog Najet hem 1:a platsen i Skandinaviska Mästerskapen. Mars 1998 vann hon Europa Mästerskapet snart därefter kom Najet 2:a i Världs Mästerskapet, under tiden hann hon samla på sig 2 SM guld och sedan har hon fortsatt med framgång efter framgång. Najet Hamila Strand blev mycket snabbt erkänd som en av världens absolut bästa inom den nationella liksom den internationella branschen.

1999 startades två nya divisioner i företaget, utbildning och import. NH Nails håller utbildningar både i Sverige och internationellt, där Najet Hamila Academy är en mycket välkänd och eftertraktad föreläsning. Vi håller allt från konsument utbildning i nagelvård till yrkesutbildningar, vidareutbildningar, specialkurser och skräddarsydda privatutbildningar. Najet har tillsammans med flera internationellt ledande märken inom professionell nagelvård utvecklade utbildningsprogram som nu används för att utbilda Nagelterapeuter till lärare runt om på kontinenterna.

NH Nails mål i sina utbildningar är att kunna ge alla deltagare den kunskap, känsla, service och de tekniker som man behöver för att uppnå exceptionellt bra framgång i sitt yrke och i sitt företagande.

NH Nails har agenturen för Hand & Nail Harmony, Gelish, Morgan Tayor Lacquer, Ez Flow Nail Systems och International Beauty Design även känt som IBD. Med flera av världens mest framgångsrika märken inom den professionella marknaden kan NH Nails erbjuda högsta kvalitet på produkter för såväl Nagelterapeuter, Manikyrister och Pedikyrister som konsumenter som på egen hand vill hålla efter sina händer, fötter och naglar. Vårt engagemang ligger i att ständigt kunna förse marknaden med bästa möjliga service liksom de nyaste av produkter, tekniker, kunskap och trender som finns att erbjuda.

2004 öppnade NH Nails en Salong, en butik och NH Nails Academy under ett och samma tak i Stockholm City på Brunnsgatan 21a-b. Sedan mars 2017 är butiken för professionella borttagen från NH Nails på Brunnsgatan 21a-b och vi jobbar nu i stället digitalt med den delen. Maila oss på info@nhnails.se om du har några frågor.
Vi finns till för er och jobbar dagligen på att kunna förse alla våra kunder med bästa möjliga service.

Hjärtligt välkommen att besöka oss eller ta kontakt med oss på annat sätt.

Kontakt info hittar du här!

  

 
NH NAILS Brunnsgatan 21 a-b . 111 38 Stockholm . Tel: 08 411 01 01 . Email: info@nhnails.se