Behandlingsmeny.
 

Välkommen till NH Nails Salong. Välmanikyrerade naglar ger dig en vackrare hand. Med vår kunskap & rätt produkter kan du oavsett utgångsläge få dina drömnaglar. Bered dig på komplimanger och en känsla av välbefinnande! Nagelterapeuterna på NH Nails.
 

NH Salongs öppettider är:
Mån - Tors  kl 9-18 & Fre kl 9-17.

För bokning, avbokning eller ändring av tid i NH Nails Salong, ring 08-4110101.
Välkommen
Vid önskan om att avboka tis utanför våra öppettider, går det bra att lämna meddelande på vårt telesvar.

(OBS! Tyvärr kan vi inte garantera att evetuellt e-post når Salongen i tid, då Salongen inte har tillgång till e-postkommunikation.)
 

NH Nails erbjuder er eliten av Sveriges Nagelterapeuter. Med många års erfarenhet i branschen, goda kontakter och både nationella och internationella meriter kan vi erbjuda er behandlingar av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt ifrån naturlig nagelvård, glasfiber, silke, akryl och gelé förstärkningar till lackning och dekoration av tånaglar. Vi håller kurser i nagelvård och skötsel av nagel, hand och hud. Vidare erbjuder vi en professionell yrkesutbildning av nagelterapeuter. Dessa utbildningar hålls av vår välrenommerade lärare Najet Hamila Strand som tillhör världseliten och har lång och gedigen erfarenhet av att hålla utbildningar

 
Prislista & Behandlingsmeny Klicka här!

 
NH NAILS Brunnsgatan 21 a-b . 111 38 Stockholm . Tel: 08 411 01 00 . Fax: 08 98 04 04 . Email: info@nhnails.se